Absolut Elyx Vodka 0,70LTR

De Absolut Elyx Vodka is een luxe wodka, gebouwd op de principes van kwaliteit, integriteit en vakmanschap. De wodka is handmatig gedestilleerd in koper. Het resultaat is een bekroonde wodka met een rijk en glad mondgevoel. Elke druppel van de wodka wordt gedestilleerd van zachte wintertarwe, uitgegroeid op één landgoed in het zuiden van Zweden. 

€ 38,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170231

Absolut Elyx Vodka 0,70LTR

De Absolut Elyx Vodka is een luxe wodka, gebouwd op de principes van kwaliteit, integriteit en vakmanschap. De wodka is handmatig gedestilleerd in koper. Het resultaat is een bekroonde wodka met een rijk en glad mondgevoel. Elke druppel van de wodka wordt gedestilleerd van zachte wintertarwe, uitgegroeid op één landgoed in het zuiden van Zweden. Absolut Vodka vind het belangrijk dat iedereen sociaal bewust en verantwoordelijk is voor de wereld waarin we leven. Eenvoudige dingen die voor ons vanzelfsprekend zoals veilig stromend water, zijn in veel delen van de wereld schaars. Voor elke fles Elyx die in de Verenigde Staten wordt verkocht, biedt Absolut een week veilig water voor iemand in nood en voor elke verkoop op de Elyx Boutique biedt Absolut toegang tot water voor een maand.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een van de bekendste vodka's ter wereld. In 1979 in de VS gelanceerd, heeft het het premium vodka landschap volledig herdefinieert, synoniem met kunst, cultuur en nachtleven. Door het starten van een revolutie in cocktailcreatie en het starten van een scala aan smaken die nog nooit eerder op de markt werden gelanceerd, werd Absolut een icoon in het maken van vodka''. Hier kunt u enkele van de populairste smaken en producten van Absolut ontdekken, en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Absolut Vodka. 

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Absolut
Land Zweden
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Absolut Elyx Vodka 0,70LTR
Uw waardering