Absolut Vanilia Vodka 0,70LTR

De Absolut Vanilia Vodka werd in 2003 geïntroduceerd. Omdat vanille één van de meest geliefde smaken ter wereld is. Het duurde dan ook niet lang voordat de Absolut Vanilia Vodka een groot succes werd. Absolut Vanilia is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s bevat het geen toegevoegde suiker. 

€ 16,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20170237

De Absolut Vanilia Vodka werd in 2003 geïntroduceerd. Omdat vanille één van de meest geliefde smaken ter wereld is. Het duurde dan ook niet lang voordat de Absolut Vanilia Vodka een groot succes werd. Absolut Vanilia is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s bevat het geen toegevoegde suiker. Absolut Vanilia is rijk, robuust en complex. Het heeft een duidelijke karakter van vanille, noten van Buttercotch en hints van donkere chocolade. De belangrijkste ingrediënten van Absolut Vanilia zijn Absolut Vodka en vanille. Absolut wodka is gemaakt van water en wintertarwe.

Absolut Vodka 

Absolut Vodka is een van de bekendste vodka's ter wereld. In 1979 in de VS gelanceerd, heeft het het premium vodka landschap volledig herdefinieert, synoniem met kunst, cultuur en nachtleven. Door het starten van een revolutie in cocktailcreatie en het starten van een scala aan smaken die nog nooit eerder op de markt werden gelanceerd, werd Absolut een icoon in het maken van vodka''. Hier kunt u enkele van de populairste smaken en producten van Absolut ontdekken, en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Absolut Vodka

 
Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Absolut
Land Zweden
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Absolut Vanilia Vodka 0,70LTR
Uw waardering