Angostura rum 5 YO Gold 0,70LTR

Angostura rum komt oorspronkelijk uit Trinidad & Tobago. Angostura werd in 1924 opgericht door Dr. Siegert in de stad Angostura waaraan het merk zijn naam te danken heeft . In 1875 verhuisde het familiebedrijf vanuit Angostura naar Trinidad waar het vandaag de dag is gevestigd.
Normale prijs € 20,95 Speciale prijs € 19,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170008

Angostura rum 5 years old is een blend ontstaan uit diverse lichte en zware rums. De diverse rums zijn gerijpt op verkoolde Amerikaanse eikenhouten vaten voor minimaal 5 jaar. De rum word na het rijpen gezuiverd om de houtskool onzuiverheden eruit te filteren, zonder dat het de smaak beïnvloed. Een precisie proces die ervoor zorgt dat de kwaliteit behouden blijft.

Angostura Rum

Angostura rum is na een brand in 1932 ontdekt. Honderden rum vaten zijn gevonden die gevuld waren met de rum die aan het rijpen was. Ze zijn er uiteindelijk achter gekomen dat deze rum al sinds 1919 in de vaten lag te rijpen. Hierdoor heeft het de naam 1919 aged rum gekregen. De rum heeft de complexe geur van cacao, vanille en kokos. Daarentegen heeft het de smaak van de verwijzing van geroosterde noten, vanille en bruine specerijen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Angostura Rum. 

Meer informatie
Categorie Gold rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Angostura
Land Trinidad & Tobago
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Angostura rum 5 YO Gold 0,70LTR
Uw waardering