Bacardi Carta Blanca 1LTR

Met de Bacardi Carta Blanca is Don Facundo tien jaar bezig geweest om deze rum tot in de puntjes te perfectioneren. De Bacardi Carta Blanca is soepel en subtiel met een vleugje amandel en een vleugje vanille. De Bacardi Carta Blanca is perfect voor klassieke rum cocktails zoals de Mojito.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170004

Bacardi Carta Blanca

Met de Bacardi Carta Blanca is Don Facundo tien jaar bezig geweest om deze rum tot in de puntjes te perfectioneren. De Bacardi Carta Blanca is soepel en subtiel met een vleugje amandel en een vleugje vanille. De Bacardi Carta Blanca is perfect voor klassieke rum cocktails zoals de Mojito. De herkomst van deze Bacardi Carta Blanca is Cuba. Hier begon Don Facundo in de buurt van een haven gelegen in Santiago een distilleerderij. Hier werd de Bacardi Carta Blanca na een periode van 10 jaar, waarin Don Facundo opzoek was naar het perfecte recept voor een witte rum, gecreëerd.

 

Bacardi Carta Blanca mixen

Deze rum valt perfect te combineren met cola. Deze Bacardi Carta Blanca mix is al meer dan een eeuw geleden ontstaan in Havana. Deze mix werd gemaakt nadat een barman was overtuigd door Amerikaanse soldaten om de geliefde rum te mengen met Coca-Cola. De ‘’Baco’’ wordt als volgt gemaakt:

  1.  Pak een glas gevuld met ijs.
  2.  Knijp een stukje limoen uit in het glas.
  3.  Doe dan 50 ml Bacardi Carta Blanca in het glas.
  4.  Vul het glas vervolgens aan met 100 ml cola.
  5.  Roer de mix om.
  6.  En serveren maar!
Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Bacardi
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bacardi Carta Blanca 1LTR
Uw waardering