Bacardi Carta Blanca & Carta Negra

Bacardi Carta Blanca & Carta Negra

Bacardi Carta Fuego & Carta Negra

Bacardi Carta Fuego & Carta Negra

Bacardi Carta Blanca & Carta Oro

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum, met de smaak van amandel en vanille. Bacardi Carta Oro heeft een eiken aroma met vanille en karamel. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 37,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
311

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Bacardi Carta Blanca & Carta Oro in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum, met de smaak van amandel en vanille. Bacardi Carta Oro heeft een eiken aroma met vanille, karamel, rozijnen, amandelen, rijpe banaan en abrikoos. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In 1862 begon Don Facundo BACARDÍ een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij BACARDÍ, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Bacardi Carta Blanca (70cl) en een fles Bacardi Carta Oro (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bacardi Carta Blanca & Carta Oro