Bacardi Carta Blanca & Carta Oro

Bacardi Carta Blanca & Carta Oro

Bacardi Limon

Bacardi Limon

Bacardi Carta Fuego & Carta Negra

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Bacardi Carta Fuego is een vuurrode rum gerijpt in gebrande vaten vol met kruiden. Carta Negra is een donkere rum met een stevig karakter, deze wordt gecombineerd met de intense smaak van tropisch fruit. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

UITVERKOCHT

€ 43,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
312

Bacardi Carta Fuego & Carta Negra in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Bacardi Carta Fuego is een vuurrode rum gerijpt in gebrande vaten vol met kruiden, past helemaal bij de rum liefhebber. Bacardi Carta Negra is een donkere rum die een stevig karakter heeft. Deze wordt gecombineerd met de intense smaak van tropisch fruit, abrikoos, pruim, banaan, rokerige tonen en een hint van vanille. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In 1862 begon Don Facundo BACARDÍ een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij BACARDÍ, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Bacardi Carta Fuego (70cl) en een fles Bacardi Carta Negra (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bacardi Carta Fuego & Carta Negra
Uw waardering