Chateau Montifaud Cognac VSOP + 2 cognac glazen

Chateau Montifaud Cognac VSOP + 2 cognac glazen

Kalkwijck Amandel + 2 glaasjes

Kalkwijck Amandel + 2 glaasjes

Bacardi Limon & Razz

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Bacardi Limon is een rum van natuurlijke citrusaroma's. Bacardi Razz is een rum waaraan natuurlijke frambozen aroma's zijn toegevoegd. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 37,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
216-1

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Bacardi Limon & Razz in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Bacardi Limon is een rum van natuurlijke citrusaroma's, met een smaakexplosie van sprankelend citrusfruit. Bacardi Razz is een rum waaraan natuurlijke frambozen aroma's zijn toegevoegd. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In 1862 begon Don Facundo BACARDÍ een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij BACARDÍ, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Bacardi Limon (70cl) en een fles Bacardi Razz (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bacardi Limon & Razz
Uw waardering