Baquba Premium Blanco 1LTR

Baquba Premium Blanco is een heerlijke witte rum. Met deze rum zijn verschillende cocktails te maken. Op internet staan vele recepten om heerlijke cocktails te maken met deze rum. Deze rum is natuurlijk ook puur te drinken voor wie wil genieten van de originele Baquba smaak.

Normale prijs € 27,95 Speciale prijs € 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170035

Baquba Premium Blanco is een doorzichtige witte rum. Door het blenden van vele mooie vaten rum uit het Caribisch gebied heeft deze rum een kristalheldere kleur en een bijzonder fijne en zachte smaak. Door verschillende soorten oude rum te gebruiken krijgt Baquba een fijnere en zachtere smaak. Deze frisse en heldere smaken maken de rum speciaal.

Baquba Rum

Baquba is gelegen in het Caribisch gebied die bekend staat om haar vele soorten rum en vele smakenvariaties. Vandaar dat ze opzoek zijn gegaan naar de ideale samenstelling van onze blended Baquba rum. De rum soorten die verwerkt zijn in Baquba Rum Blanco, zijn alle minstens 5 jaar oud. Want hoe ouder de rum, hoe intenser de smaak. Sommige zijn zelfs gerijpt met een lager percentage alcohol dan de andere. Ook de vaten die gebruikt worden zijn bijzonder. Deze oude bourbonvaten brengen hun smaak en geur over op de rum. Tot slot voegt ook het Caribische klimaat veel toe aan de eigenzinnige smaak van Baquba rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Baquba Rum.

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Baquba
Land Caraïben
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Baquba Premium Blanco 1LTR
Uw waardering