Belenkaya Vodka Gold 0,70LTR

De Belenkaya Vodka Gold is gemaakt van het zuiverste water en is een luxe spirit. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze Russische wodka. De wodka heeft een onvergetelijke smaak en nobele aroma’s zorgen voor een geweldige drank die met onweerstaanbare sensibiliteit wordt verzorgd.
€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170239

Belenkaya gold vodka

De Belenkaya Vodka Gold is gemaakt van het zuiverste water en is een luxe spirit. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze Russische wodka. De wodka heeft een onvergetelijke smaak en nobele aroma’s zorgen voor een geweldige drank die met onweerstaanbare sensibiliteit wordt verzorgd. De Belenkaya word gemaakt door de houtskoolfiltering technologie toe te passen. Dit is de meest effectieve distillatiemethode, en dit is de reden voor de legendarische zuiverheid, smaak en aroma. Door de houtskool door te voeren absorbeert wodka zuurstof en krijgt het de ideale proefnotities. De houtskool brengt de delicate smaak en extra gladde smaak van Wodka uit.

 

Belenkaya Vodka

Belenkaya Vodka is gemaakt van het zuiverste en gezondste artesische water dat een unieke vloeistof- en elektrolytbalans heeft, evenals een zeer zachte smaak. Het water dat wordt geproduceerd volgens de principes van de eigen 200 meter diepe artesische putten in Siberische kwartslagen, hebben unieke eigenschappen met betrekking tot minerale waarden. Maak ook kennis met de overige dranken van Belenkaya Vodka.

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Belenkaya
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Belenkaya Vodka Gold 0,70LTR
Uw waardering