Belgisch Trio La Chouffe, Deugniet & Duvel

Belgisch Trio La Chouffe, Deugniet & Duvel

Belgisch Trio Delirium, Corsendonk & Gulden Draak

Belgisch Trio Delirium, Corsendonk & Gulden Draak

Belgisch Trio Aardiggeitje, Gouden Carolus Rood & Kasteel

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Aardiggeitje is een heerlijke unieke bier. Kasteel cuvée du château is een traditionele bruine bier. Gouden Carolus Cuvée van de Keizer is zwaar blond bier. Heerlijk bij verschillende tapas! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 26,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
431

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Belgisch Trio Aardiggeitje, Gouden Carolus Rood & Kasteel 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Aardiggeitje is een heerlijke unieke bier. Kasteel cuvée du château is een traditionele bruine bier. Gouden Carolus Cuvee van de Keizer is een bier waarvan ieder jaar een nieuwe editie wordt gemaakt. Heerlijk bij verschillende tapas op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Aardiggeitje. De geschiedenis van de brouwerij gaat terug tot 1784. De missie van de brouwerij nu is een verdere focus op en ondersteuning van de hoofdmerken Augustijn, Piraat en Gulden Draak en exclusieve pilseners. Gouden Carolus. In het begin van de 15e eeuw was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk "Krankenhuis" gesitueerd op de huidige site van de brouwerij, waarvan nog enkele gebouwen dateren uit de 15e en 16e eeuw. Met 'Het Bierkasteel' schrijven we bij brouwerij Van Honsebrouck geschiedenis. ‘Het Bierkasteel’ is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 3-vaks kist voorzien van een schuifdeksel met een fles Aardiggeitje (75cl), een fles Gouden Carolus (75cl) en een fles Kasteel Cuvée (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Belgisch Trio Aardiggeitje, Gouden Carolus Rood & Kasteel