Belgisch Trio Aardiggeitje, Gouden Carolus Rood & Kasteel

Belgisch Trio Aardiggeitje, Gouden Carolus Rood & Kasteel

Franziskaner Weissbier + Franziskaner glas

Franziskaner Weissbier + Franziskaner glas

Belgisch Trio Delirium, Corsendonk & Gulden Draak

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Deliria heeft een licht blonde kleur. Corsendonk Pater is een donker bier van hoge gisting. Gulden Draak is een zwaar bier met een zeer rijk smaakpalet. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 27,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
432

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Belgisch Trio Delirium, Corsendonk & Gulden Draak 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Deliria heeft een licht blonde kleur. Corsendonk Pater is een donker bier van hoge gisting met hergisting op fles. Gulden Draak is een zwaar bier met een zeer rijk smaakpalet, dankzij de extra vergisting. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Het boek, eigenlijk de biografie van de roze olifant, bestaat uit drie delen. In het eerste deel wordt de geschiedenis van de brouwerij beschreven. De Corsendonk brouwerij vindt zijn oorsprong in 1398. De monniken van Corsendonk brouwde niet alleen bier maar stonden ook bekend om hun vaardigheid in het kopiëren van boeken en het geven van bijbelles en Latijn. Brouwerij Van Steenberge is een Belgische brouwerij opgericht in 1784 als Brouwerij De Peer. Het bedrijf is gevestigd in het Oost-Vlaamse dorp Ertvelde, deelgemeente van Evergem.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 3-vaks kist voorzien van een schuifdeksel met een fles Delirium (75cl), een fles Corsendonk Pater (75cl) en een fles Gulden Draak (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Belgisch Trio Delirium, Corsendonk & Gulden Draak