Beluga Vodka Noble 0,70LTR

De Beluga Vodka Noble wordt sinds 2002 geproduceerd. Deze gin is het resultaat van het harde werken van de Marijnks Distillery Masters. De geraffineerde, rijke smaak van Beluga Noble Russian Vodka komt vooruit uit de unieke compositie, de fijne moutgeest en het zuiverste water van de Siberische artesische putten.

€ 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170241

De Beluga Vodka Noble wordt sinds 2002 geproduceerd. Deze gin is het resultaat van het harde werken van de Marijnks Distillery Masters. De geraffineerde, rijke smaak van Beluga Noble Russian Vodka komt vooruit uit de unieke compositie, de fijne moutgeest en het zuiverste water van de Siberische artesische putten. Dit helpt de smaak van de wodka te verbeteren. De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke componenten gaan door een drievoudig filtersysteem. Daarna is Beluga Noble nog dertig dagen rustig. Zo’n methode helpt de sterke geur van de geest te neutraliseren en de rijke, zachte smaak van Beluga Russian Noble Wodka te verbeteren.

Beluga Vodka 

Beluga Vodka word sinds 2002 geproduceerd. Dit was het gevolg van het harde werk van de Mariinsk Distillery-meesters. De verfijnde, rijke smaak van Beluga Noble Russian Vodka komt uit zijn unieke samenstelling, voornamelijk door de moutgeest en het zuiverste water van de Siberische artesische putten. Dit helpt de smaak van wodka te vergemakkelijken. Deze zorgvuldig geselecteerde natuurlijke componenten worden door een drievoudig filtersysteem doorgegeven. Daarna is Beluga Noble nog dertig dagen rustig. Zo'n methode helpt de sterke geur van de geest te neutraliseren en de rijke smaak en zachte smaak van Beluga Russian Noble Vodka te verbeteren.

Maak ook kennis met de overige dranken van Beluga Vodka

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Beluga
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Beluga Vodka Noble 0,70LTR
Uw waardering