Beluga Vodka Transatlantic 0,70LTR

De Beluga Vodka Transatlantic is een milde variant wodka die bomvol karakter zit. De wodka heeft een mooi, zachte, verfijnde smaak. En een lange afdronk.

€ 36,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170242

De Beluga Vodka Transatlantic is een milde variant wodka die bomvol karakter zit. De wodka heeft een mooi, zachte, verfijnde smaak. En een lange afdronk. De Beluga Vodka Transatlantic is gemaakt ter ere van het Russisch Yachting Team, dat briljante overwinningen behaald heeft bij een aantal prestigieuze wedstrijden in de Middellandse Zee. Het recept van deze Beluga soort verschilt met andere wodka’s. De rusttijd wordt verhoogd naar 45 dagen, waardoor de smaak nog delicaat wordt. Deze behandeling zorgt voor de elite-gladheid die Beluga Transatlantic heeft.

Beluga Vodka

Beluga Vodka word sinds 2002 geproduceerd. Dit was het gevolg van het harde werk van de Mariinsk Distillery-meesters. De verfijnde, rijke smaak van Beluga Noble Russian Vodka komt uit zijn unieke samenstelling, voornamelijk door de moutgeest en het zuiverste water van de Siberische artesische putten. Dit helpt de smaak van wodka te vergemakkelijken. Deze zorgvuldig geselecteerde natuurlijke componenten worden door een drievoudig filtersysteem doorgegeven. Daarna is Beluga Noble nog dertig dagen rustig. Zo'n methode helpt de sterke geur van de geest te neutraliseren en de rijke smaak en zachte smaak van Beluga Russian Noble Vodka te verbeteren.

Maak ook kennis met de overige dranken van Beluga Vodka

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Beluga
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Beluga Vodka Transatlantic 0,70LTR
Uw waardering