Bombay Sapphire East Gin

Bombay Sapphire East Gin

Bombay Sapphire Gin

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Bombay Sapphire Gin heeft een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 27,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
367

Bombay Sapphire Gin in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Bombay Sapphire Gin heeft een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. De botanische kruiden van Bombay Sapphire zijn: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Bombay Sapphire’s verhaal begint in 1761 met Thomas Dakin, dezelfde man als bij de Black Death Gin. Op zijn 24ste kocht Thomas Dakin in Engeland, Warrington in de Bridge Street een pand dat veel potentie bood voor een distilleerderij. Omdat er alleen distilleerderijen waren in het centrum van Engeland hadden ze veel vraag naar het product.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 1-vaks kist voorzien van een fles Bombay Sapphire Gin (70cl).

Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bombay Sapphire Gin
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!