Borgoe Extra Rum 0,70LTR

Borgoe Extra Rum valt onder de "Dark Rum" soorten. Deze rum wordt aangeraden aan de drinkers die pure kwaliteit waarderen. Borgoe Extra 2000 komt het best tot zijn recht wanneer het puur gedronken wordt, maar kan ook gebruikt worden in cocktails en mixdranken.

Normale prijs € 25,95 Speciale prijs € 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170043
  • Koop 6 voor € 23,45 per fles
  • Koop 12 voor € 22,95 per fles
  • Koop 18 voor € 22,45 per fles

Borgoe Extra Rum is de opvolger van Borgoe 82. Het wordt gemixt uit een dubbel gefiltreerde en jarenlang gelagerde voorraad. De fantastische samenstelling van deze rum doet je denken aan de geschiedenis van het Guyana Schild. Deze unieke rum is gemaakt voor mensen die pure kwaliteit waarderen. De rum heeft een zachte smaak, zoals iedereen gewend is van Borgoe. Deze lekker rum komt het best tot zijn recht, door het met ijs of puur te drinken.

Borgoe Rum

Borgoe is een merk dat komt uit Suriname, uit het plaatsje Paramaribo. Het wordt geproduceerd door Suriname Alcoholic Beverages N.V. Het bedrijf is opgericht in 1966 en begon met het bottelen en distribueren van rum, gemaakt van het suikerriet van de Mariënburg plantage. In 1989 nam SAB de volledige plantage over en kreeg controle over het gehele productieproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Borgoe Rum.

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Borgoe
Land Suriname
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Borgoe Extra Rum 0,70LTR
Uw waardering