Bottega Ananas 0,50LTR

De Bottega Ananas likeur is een heerlijke combinatie van mediterrane vruchten en roerende kruiden. De drank heeft een pittige smaak met verse vruchtensappen. De intense kleuren doen denken aan zomerlandschappen. De basis voor deze overheerlijke likeur is de ananassap die toegevoegd wordt na de grappa en de alcohol. De likeur is zeer geschikt voor jonge mensen en mensen die houden van de natuurlijke manier van leven!

€ 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170439

De Bottega Ananas likeur is een heerlijke combinatie van mediterrane vruchten en roerende kruiden. De drank heeft een pittige smaak met verse vruchtensappen. De intense kleuren doen denken aan zomerlandschappen. De basis voor deze overheerlijke likeur is de ananassap die toegevoegd wordt na de grappa en de alcohol. De likeur is zeer geschikt voor jonge mensen en mensen die houden van de natuurlijke manier van leven.

Bottega 

Bottega is een familiebedrijf onder leiding van Sandro Bottega dat sinds de jaren zeventig bekroonde wijnen, mousserende wijnen, likeuren en grappa’s produceert. Botega heeft zijn naam gemaakt met grappa’s van hoge kwaliteit, afkomstig uit Italië. De productlocatie is gevestigd in Treviso, 40 kilometer ten noorden van Venetië. Het is een zeer milieuvriendelijk bedrijf. Bottega wekt bijna al zijn eigen energie op, recyclet zijn producten en past biologische landbouw toe. Hierdoor ontstaan er kwalitatief hoogwaardige producten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bottega

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,50 liter
Alcoholpercentage 28%
Merk Bottega
Land Italië
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bottega Ananas 0,50LTR
Uw waardering