Don Papa 10YO 0,70LTR

Don Papa 10YO is een Filipijnse "Dark Rum". Hij heeft zeven jaar gerijpt op het eiland Negros, rondom de berg Kanlaon. Deze rum heeft een prachtige amberkleur en draagt lichte, fruitige aroma's met zich mee. Een lange afdronk volgt na een heerlijke, zachte smaak.

UITVERKOCHT

Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 53,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170070

Don Papa 10YO is een "Dark Rum". Hij is afkomstig uit de Filipijnen. Deze rum is gedestilleerd uit een van de beste suikerriet van de wereld. Don Papa 10YO heeft zeven jaar in eiken vaten gerijpt rondom de berg Kanlaon, op het eiland Negros, om vervolgens tot perfectie gemaakt te kunnen worden. Deze amberkleurige rum draagt lichte, fruitige aroma's met zich mee. De rum heeft een heerlijke, zachte smaak, waarna een lange afdronk volgt. Naast deze rum van Don Papa hebben wij ook Don Papa 7YO in ons assortiment.

Don Papa Rum

Don Papa Rum is een eerbetoon aan Papa Isio, een bijna vergeten held van de Filipijnse revolutie. Don Papa was voorheen opzichter op een suikerrietplantage en sloot zich aan bij het verzet om de Spaanse overheersers uit zijn geliefde vaderland te verdrijven. Don Papa rum wordt op het Filipijnse eiland Negros gedistilleerd uit het beste suikerriet dat groeit op rijke, vulkanische grond, waardoor het zijn unieke smaak krijgt.

Maak ook kennis met de overige smaken van Don Papa Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Don Papa
Land Filipijnen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Don Papa 10YO 0,70LTR
Uw waardering