Geschenkadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

  • Stijlvol & Uniek Cadeau
  • Snelle bezorging in heel Europa
  • Veilig, Voordelig & Betrouwbaar
  • Uitstekende klantbeoordeling

Eigen wijnetiket ontwerpen

Een leuk & origineel geschenk? Ontwerp uw eigen wijnetiket. Bruiloft, jubileum, zakenpartners of gewoon een leuke verrassing. Maak uw geschenk compleet met een zelf ontworpen etiket voorzien van uw bedrijfslogo of boodschap. Het zelf ontworpen wijnetiket is voor elk wenselijk doel te gebruiken, zakelijk en particulier. Wij bieden diverse mogelijkheden aan waarbij u zelfs foto’s kunt toevoegen en alle gewenste kleuren kunt toepassen. U kunt het ontwerp simpel & snel in een PDF bestand aanleveren via e-mail. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid het etiket door onze ontwerpafdeling te laten verzorgen met alle door u aangeleverde informatie, onze klantenservice helpt u graag verder. Hieronder vindt u de afmeting van het etiket waaraan het ontwerp moet voldoen:

Minimale breedte: 700 mm
Maximale breedte: 800 mm
Minimale hoogte: 900 mm
Maximale hoogte: 1000 mm

Geschenkbestellen.nl biedt u de mogelijkheid uw eigen tekst, logo, foto of logo & tekst op het etiket te verwerken. Het etiket zal op de voorzijde van de fles komen, op de achterzijde vindt u alle informatie over de wijn waaronder de proefnotities, inhoud en alcoholpercentage. Vanaf € 9,95 heeft u al een mooie fles wijn inclusief zelf ontworpen wijnetiket en zelfs al vanaf 1 fles te bestellen.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Waarom Geschenkbestellen.nl

Geschenkbestellen.nl is gespecialiseerd in het verpakken en bezorgen van unieke en stijlvolle relatiegeschenken zoals wijn, champagne, port, whisky en cognac. Relatiegeschenken zijn in deze tijd niet weg te denken. Relaties stellen een relatiegeschenk als blijk van waardering zeer op prijs.

Lees meer...

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 21 
E-mail: info@geschenkbestellen.nl

Magazijn/Postadres: Wolkammerstraat 25A / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Geschenkbestellen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops