Epicuro Chardonnay Fiano Puglia

Epicuro Chardonnay Fiano Puglia uit het zuiden van Italië is helder lichtgeel van kleur en wordt gemaakt van de inheemse druivensoort Fiano aangevuld met de wereldwijd bekende Chardonnay druif. Beleef een intense geur van appel, peer en meloen, gevolgd door witte bloemen en aromatische kruiden. Deze witte wijn is fris, fruitig en sappig. Uitstekend te serveren bij voorgerechten, zeevruchten, risotto en gestoomde kabeljauw. De druiven worden zacht geperst, waarna ze rijpen op RVS vaten.
Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 7,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019633

Epicuro Chardonnay Fiano Puglia

Epicuro Chardonnay Fiano Puglia uit het zuiden van Italië is helder lichtgeel van kleur en wordt gemaakt van de inheemse druivensoort Fiano aangevuld met de wereldwijd bekende Chardonnay druif. Beleef een intense geur van appel, peer en meloen, gevolgd door witte bloemen en aromatische kruiden. Deze witte wijn is fris, fruitig en sappig. Uitstekend te serveren bij voorgerechten, zeevruchten, risotto en gestoomde kabeljauw. De druiven worden zacht geperst, waarna ze rijpen op RVS vaten.

Epicuro wijnen

Epicuro vertegenwoordigt de top van het merk Femar Vini en het is het kloppende hart van deze wijnproducent. Het groepeert verschillende wijnen met verschillende benamingen, afkomstig uit verschillende regio's en biedt een breed assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Epicuro is geïnspireerd door de filosoof en oprichter van een van de belangrijkste filosofische scholen van de Romeinse periode. De collectie is gewijd aan het hoogste epicuristische concept: het plezier. Het assortiment Epicuro wijnen is zeer breed, het zijn wijnen met een sterke persoonlijkheid, allemaal met beschermde oorsprongsbenaming en beschermde geografische aanduiding. Het vlaggenschip van de collectie zijn onder andere: Epicuro Salice Salentino, Epicuro Primitivo Puglia en Epicuro Zinfandel Puglia (98 punten Luca Maroni). Elke wijn heeft zijn eigen persoonlijkheid en unieke kenmerken.

Maak ook kennis met de andere Epicuro wijnen uit het zuiden van Italië.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Epicuro Chardonnay Fiano Puglia