BIG Chouffe MEGA XXL

BIG Chouffe MEGA XXL

Finca Don Gavarre Blanco & Tinto + La Chouffe Belgisch Blond

Finca Don Gavarre Blanco & Tinto + La Chouffe Belgisch Blond

Finca Don Gavarre Blanco & La Chouffe Belgisch Blond

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. La Chouffe Belgisch Blond is een aangename en fruitige bier. Komt samen met een heerlijke witte frisse wijn, Finca Don Gacarre Blanco. Lekker bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
478

Finca Don Gavarre Blanco & La Chouffe Belgisch Blond 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. La Chouffe Belgisch Blond is een aangename en fruitige bier, met koriander gekruid. Komt samen met een heerlijke witte frisse wijn, Finca Don Gacarre Blanco. Lekker bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Wat voor de bier stichters begon als een hobby, kende al vlug zo'n uitbreiding dat de een zowel als de ander besliste zich voltijds aan de brouwerij te wijden. Momenteel worden vanuit onze Ardense bossen meer dan 20 landen wereldwijd bevoorraad. Op het einde van de zomer 2006 verkozen de stichters van de brouwerij het lot toe te vertrouwen aan de Brouwerij Duvel-Moortgat.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Finca Don Gavarre Blanco (75cl) en een fles La Chouffe (75cl).

Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finca Don Gavarre Blanco & La Chouffe Belgisch Blond