Finlandia Redberry 1LTR

De Finlandia Redberry veranderde hun gevestigde Cranberry Vodka naar de rode kleur met als resultaat dat de wodka erg populair werd in Polen. Dus werd er besloten om de Redberry wodka te lanceren. De wodka is gelanceerd in 2004 en heeft een kristalhelder uiterlijk. De wodka heeft aroma’s van rijpe bessen, aardbei en vanille, en zwarte peper.

€ 17,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170286

De Finlandia Redberry veranderde hun gevestigde Cranberry Vodka naar de rode kleur met als resultaat dat de wodka erg populair werd in Polen. Dus werd er besloten om de Redberry wodka te lanceren. De wodka is gelanceerd in 2004 en heeft een kristalhelder uiterlijk. De wodka heeft aroma’s van rijpe bessen, aardbei en vanille, en zwarte peper. De wodka proeft iets zoet met vleugels van donkere honing, melkchocolade en vanille. De smaak wordt gedomineerd door de subtiele zoete aardbeien en frambozen fruit. De nasmaak heeft iets weg van taart met chocolade en vers gemalen zwarte peper. 

Finlandia Vodka

Finlandia Vodka wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Ook wordt deze regio gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat betekent dat het gesmolten gletsjer water als basis dient voor alle Finlandia Vodka's. Uniek aan de distilleerderij is dat de Vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt en daarna geëxporteerd wordt naar verschillende landen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Finlandia Vodka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Finlandia
Land Finland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Finlandia Redberry 1LTR
Uw waardering