Gorbatschow Platinum 0,70LTR

De Gorbatschow Platinum is de beste en meeste bekend wodka van Gorbatschow. De wodka is gemaakt van graan en schoon water. De wodka is vier keer gefilterd. Het alcoholpercentage van deze wodka is 44%. 

€ 20,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170291

De Gorbatschow Platinum is de beste en meeste bekend wodka van Gorbatschow. De wodka is gemaakt van graan en schoon water. De wodka is vier keer gefilterd. Het alcoholpercentage van deze wodka is 44%. De wodka heeft een onnavolgbare zachte smaak die geschikt is voor elk moment. De wodka is volledig helder en zuiver met een bijzondere neus. De wodka heeft in de mond een notitie van graan. De afdronk is warm en natuurlijk.

Gorbatschow Vodka

Gorbatschow Vodka wordt volgens traditioneel recept geproduceerd en gefilterd tijdens een tijdrovend een betoverend proces. Met een glaasje Gorbatschow is het ijskoud genieten. Dit drankmerk is de meest geconsumeerde Vodka in Duitsland. Het alcoholgehalte verschilt tussen de blauwe en de zwarte variant, zo heeft de blauwe variant 37,5% en de zwarte variant 50% alcohol. Het is de klassieke gebottelde Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Gorbatschow Vodka

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 46%
Merk Gorbatschow
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gorbatschow Platinum 0,70LTR
Uw waardering