La Chouffe & Mc Chouffe

La Chouffe & Mc Chouffe

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw & Rood

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Gouden Carolus Blauw is een donkere, krachtige en subtiele bier. Gouden Carolus Rood is zwaar blond bier. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 20,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
420

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw & Rood

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw is een donkere, krachtige en subtiele bier. Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Rood is zwaar blond bier. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In het begin van de 15e eeuw was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk "Krankenhuis" gesitueerd op de huidige site van de brouwerij, waarvan nog enkele gebouwen dateren uit de 15e en 16e eeuw. In 1471 beslist Karel de Stoute dat het bier gebrouwen voor het Krankenhuis “voor de begijnen en hunne officieren" vrij is van accijnzen en belastingen.In 1872 koopt de familie Van Breedam de brouwerij en bouwt een moderne brouwerij met stoomketel. In 1990 neemt Charles Leclef, 5e generatie, de brouwerij over en worden belangrijke investeringen gedaan. Ondertussen heeft de brouwerij internationale bekendheid en wordt er naar meer dan 30 landen geëxporteerd.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Rood (75cl) en een fles Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw & Rood
Uw waardering