Grand Breuil VSOP Cognac 0,70LTR

Grand Breuil VSOP Cognac is zonder twijfel, een van de beste in zijn klasse. Extreem zacht, zacht en licht, het onthult onderscheidend notities van zacht rood fruit en vanille en subtiele en complexe aroma’s, zoals perziken en gekonfijte gember. Goed te combineren met verschillende tapas!
€ 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171252

Grand Breuil VSOP Cognac 0,70LTR

Grand Breuil VSOP Cognac is zonder twijfel, een van de beste in zijn klasse. Extreem zacht, zacht en licht, het onthult onderscheidend notities van zacht rood fruit en vanille en subtiele en complexe aroma’s, zoals perziken en gekonfijte gember. Goed te combineren met verschillende tapas!

Cognachuis Grand Breuil 

Cognac Grand Breuil produceert groots aan cognacs die op een elegante en klassieke manier zijn verpakt. Een klein, maar zeker kwaliteits cognacmerk dat in het hart van het Charente-platteland wordt geproduceerd. Zelfs omschreven als een 'luxe à la Française', produceert het merk hun producten op een manier die harpen terug naar de eerste dagen van cognacproductie. Cognac Grand Breuil, onderdeel van de grotere Tessendier Distillery, is erop gericht om trouw te blijven met hun erfgoed, die cognac produceert die zowel bij de nieuwsgierigheid van de eaux-de-vie als een beroep doet op de fijnproeverij.

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Grand Breuil
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grand Breuil VSOP Cognac 0,70LTR
Uw waardering