Grey Goose Vodka

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Deze Vodka staat bovenaan de lijst van "World’s Best Tasting Vodka”. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 43,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
360

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Grey Goose Vodka in luxe houten cadeaukist

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Deze Vodka staat bovenaan de lijst van "World’s Best Tasting Vodka”. Grey Goose wodka is ideaal als ingrediënt voor cocktails, maar ook uitstekend puur met ijs. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Het maken van Grey Goose begint met 100% van het fijnste Franse graan uit “La Beauce” streek in Frankrijk. Grey Goose wordt vijf maal gedistilleerd en elke distillatie maakt de vodka zachter en meer verfijnd. Na distillatie wordt puur bronwater, gefilterd op natuurlijke wijze over kalksteen, toegevoegd. Zo komt de vodka op optimale sterkte met een optimale smaak. De elegante smaak van Grey Goose is de ultieme weerspiegeling van het fijne graan dat is gebruikt. De geur is licht zoet en de smaak is zacht en vol. De premium uitstraling van de verpakking komt overeen met de hoge kwaliteit van de drank in de fles.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 1-vaks kist voorzien van een fles Grey Goose Vodka (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Grey Goose Vodka
Uw waardering