Corsendonk Pater Dubbel

Corsendonk Pater Dubbel

TWENTS Oer Pils

TWENTS Oer Pils

Gulden Draak Extra Strong

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Gulden Draak Exstra Strong is een zwartbruine bier van hoge gisting en heeft een rijk aroma, met een zachte smaak. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 11,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
423

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Gulden Draak Extra Strong in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Gulden Draak Exstra Strong is een zwartbruine bier van hoge gisting en heeft een rijk aroma, met een zacht krachtige zoete smaak. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Brouwerij Van Steenberge is een Belgische brouwerij opgericht in 1784 als Brouwerij De Peer. Het bedrijf is gevestigd in het Oost-Vlaamse dorp Ertvelde, deelgemeente van Evergem. De stichter was Jean Baptiste De Bruin die gehuwd was met Angelina Petronella Schelfaut. Na hun beide overlijden kwam de firma in handen van de neef Jozef Schelfaut. Diens dochter Margriet huwde met Paul Van Steenberge, die naast brouwer ook politicus was. In 1919 werd de naam Brouwerij Bios aangenomen. Later kwam de vestiging in handen van diens zoon Jozef Van Steenberge (1962), kleinzoon Paul Van Steenberge (1990) en achterkleinzoon Jef Versele (1998).

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 1-vaks kist voorzien van een fles Gulden Draak Extra Strong (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Gulden Draak Extra Strong
Uw waardering