Half Hitch Gin 0,70LTR

Half Hitch Gin is een unieke Gin van botanische producten. De gin is gemaakt door een innovatief productietechniek. De Gin is uniek qua uiterlijk en smaak.
Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 34,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170177

Half Hitch Gin is een unieke Gin van botanische producten. De gin is gemaakt door een innovatief productietechniek. De Gin is uniek qua uiterlijk en smaak.  Half Hitch heeft zijn onderscheidende kleur en smaak te danken aan de unieke combinatie van ingrediënten en productieprocessen, met name het gebruik van tincturen. Op de neus ontdekt u aromatische noten van citrus, gevolgd door pittig, vers gebakken peper en jeneverbes. Op het gehemelte proeft u noten tinten van zoete sinaasappel, nootmuskaat en rijke zwarte thee voor een lange afdronk.

Half Hitch 

Terwijl de voormalige distilleerderij van Half Hitch gin en de magazijngebouwen nog steeds bestaan, zijn ze sindsdien van gebruik veranderd en zijn degenen die over de omliggende straatstenen lopen, niet op de hoogte van de geschiedenis ervan. Vijftig jaar nadat Camden Lock de laatste gin-productie had achtergelaten, is deze industriële glorie in het verleden opgegraven en nieuw leven ingeblazen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Half Hitch

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Half Hitch
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Half Hitch Gin 0,70LTR
Uw waardering