Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva 0,70LTR

Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva is een “Dark Rum”. Deze rum is afkomstig uit Cuba en heeft een leeftijd van 15 jaar. De schitterende kleur en de verrukkelijke geuren van deze rum zijn grotendeels ontstaan door het rijpen in oude eikenhouten vaten.
Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 144,50
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170086

Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva 0,70LTR

Havana Club Anejo 15anos Gran Reserva is een “Dark Rum”. Deze rum is afkomstig uit Cuba en heeft een leeftijd van 15 jaar. De schitterende kleur en de verrukkelijke geuren van deze rum zijn grotendeels ontstaan door het rijpen in oude eikenhouten vaten. Deze rum heeft een krachtige, volle smaak, gevold door een afdronk van pure klasse. 

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Havana Club
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Havana Club Anejo 15 anos Gran Reserva 0,70LTR
Uw waardering