Havana Club Anejo Especial Rum 1LTR

Havana Club Anejo Especial Rum is een Cubaanse “Gold Rum”. Deze geblende rum is samengesteld uit diverse soorten Cubaanse rum die allemaal een minimale leeftijd van 5 jaar hebben. Door alleen de beste rum soorten te selecteren behoudt deze Havana Club rum zijn constante kwaliteit.
Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 18,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170088

Havana Club Anejo Especial is een Cubaanse “Gold Rum”. Deze geblende rum is samengesteld uit diverse soorten Cubaanse rum die allemaal een minimale leeftijd van 5 jaar hebben. Door alleen de beste rum soorten te selecteren behoudt deze Havana Club rum zijn constante kwaliteit. 

Havana Club Rum

De roots van Havana Club gaan terug tot 1878. Havana Club werd pas later als merk gelanceerd om de Cubaanse binnenlandse markt en de export markten te veroveren. De merknaam refereert naar de oorsprong van de Cubaanse rumproductie en de unieke sfeer van de hoofdstad Havana, waarmee het merk Havana Club zijn embleem aan dankt, de Giraldilla. De kunst van het rijpen en mixen van de premium quality rums wordt al deccenia lang in stand gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Havana Club Rum. 

Meer informatie
Categorie Gold rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Havana Club
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Havana Club Anejo Especial Rum 1LTR
Uw waardering