Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR

Hayman's Royal Dock Navy Gin heeft een charismatische heldere en robuuste stijl met een ongeëvenaarde intensiteit. Maar ondanks het alcohol percentage van 57% is de Royal Dock Gin helemaal niet overweldigend.
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 26,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170181

Hayman's Royal Dock Navy Gin heeft een charismatische heldere en robuuste stijl met een ongeëvenaarde intensiteit. Maar ondanks het alcohol percentage van 57% is de Royal Dock Gin helemaal niet overweldigend. Er is een zekere gladheid, aangezien deze gin een prima combinatie is tussen juniper, koriander en Citrusgeuren. Deze gin is verankerd in traditie. Het is een fijne gin die langwerpige jenever en Citrusgeuren geeft.

Hayman's Gin

Hayman's gin is een Brits familiebedrijf dat sinds 1863 nog steeds eigendom is van de familie. Christopher Hayman is op dit moment de eigenaar en kwam in 1969 bij het bedrijf. Toentertijd was hij verantwoordelijk voor het distillatieproces en de productie van onder andere Beefeater gin. Christopher heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met gin en bekleed momenteel een aantal toonaangevende functies waaronder het voorzitterschap van WSET.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hayman's Gin

Meer informatie
Categorie Fleurig & Floraal
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 57%
Merk Hayman's
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR
Uw waardering