Hendrick's Gin 0,70LTR

Hendrick's Gin is doordrenkt met de nieuwsgierige, maar toch prachtige essences van roos en komkommer, verrukkelijk ondersteund door niet minder dan 11 botanicals uit de vier hoeken van de wereld. Dit grillige brouwsel produceert een heerlijk verfrissende gin met een heerlijk bloemig aroma. Hendrick's Gin bestaat uit bloemen, wortels, vruchten en zaden van over de hele wereld. Ze fungeren als aanvulling en vormen de basis voor de heerlijke combi van rozenblaadjes en komkommer.
Normale prijs € 32,95 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170183

Hendrick's Gin is doordrenkt met de nieuwsgierige, maar toch prachtige essences van roos en komkommer, verrukkelijk ondersteund door niet minder dan 11 botanicals uit de vier hoeken van de wereld. Dit grillige brouwsel produceert een heerlijk verfrissende gin met een heerlijk bloemig aroma. Hendrick's Gin bestaat uit bloemen, wortels, vruchten en zaden van over de hele wereld. Ze fungeren als aanvulling en vormen de basis voor de heerlijke combi van rozenblaadjes en komkommer.

Hendrick's Gin

Hayman's gin is een Brits familiebedrijf dat sinds 1863 nog steeds eigendom is van de familie. Christopher Hayman is op dit moment de eigenaar en kwam in 1969 bij het bedrijf. Toentertijd was hij verantwoordelijk voor het distillatieproces en de productie van onder andere Beefeater gin. Christopher heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met gin en bekleed momenteel een aantal toonaangevende functies waaronder het voorzitterschap van WSET.

Maak ook kennis met de overige dranken van Hendrick's Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Hendrick's
Land Schotland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Hendrick's Gin 0,70LTR
Uw waardering