Hennessy Cognac VS

Hennessy Cognac VS

Hennessy Cognac XO

Hennessy Cognac XO

Hennessy Cognac VSOP

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Deze cognac heeft een zeer uniek karakter. Het resultaat van deze assemblage was wonderschoon. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 42,95
Op voorraad
SKU
289

Hennessy Cognac VSOP in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Deze cognac heeft een zeer uniek karakter. Lekker om puur te drinken of met ijs. Het resultaat van deze assemblage was wonderschoon. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Hennessy is de nummer één Cognac ter wereld en wordt genoten in de hipste clubs, van New York tot aan Tokyo en in de meest chique zakensociëteiten van Londen tot aan Moskou. Al in 1798 groeide Hennessy uit tot ‘s werelds grootste eaux-de-vie handelaar en in 1817 bestelde de koning van Engeland, George IV een ”Cognac excellent, âgé et de couleur pâle” bij het huis Hennessy. Naast de kunst van het assembleren van de Cognac, bevindt Hennessy zich ook op het terrein van ´Art of Mixing´ in cocktails.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 1-vaks kist voorzien van een fles Hennessy Cognac VSOP (70cl).

VOEG HIER UW WENSKAART TOE MET PERSOONLIJKE TEKST