Hennessy Cognac VS

Hennessy Cognac VS

Hennessy Cognac XO

Dit geschenk is verpakt in een luxe kist. Hennessy XO is van topkwaliteit. Gemiddeld: 45 jaar oud. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 164,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
290

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Hennessy Cognac XO in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe kist. Hennessy XO is van topkwaliteit. Deze Cognac is samengesteld uit meer dan honderd verschillende eaux-de-vie van tussen de tien en zeventig jaar oud. Gemiddeld: 45 jaar oud. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Hennessy is de nummer één Cognac ter wereld en wordt genoten in de hipste clubs, van New York tot aan Tokyo en in de meest chique zakensociëteiten van Londen tot aan Moskou. Al in 1798 groeide Hennessy uit tot ‘s werelds grootste eaux-de-vie handelaar en in 1817 bestelde de koning van Engeland, George IV een ”Cognac excellent, âgé et de couleur pâle” bij het huis Hennessy. Naast de kunst van het assembleren van de Cognac, bevindt Hennessy zich ook op het terrein van ´Art of Mixing´ in cocktails.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten kist voorzien van een fles Hennessy Cognac XO (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Hennessy Cognac XO
Uw waardering