Johnnie Walker Black Label & 2 glazen

Johnnie Walker Black Label & 2 glazen

Johnnie Walker Red Label & Bacardi Carta Blanca

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Johhnie Walker Red Label is een kruidige whisky met zacht na smakende granen. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 35,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
481

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Johnnie Walker Red Label & Bacardi Carta Blanca 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Johhnie Walker Red Label is een kruidige whisky met zacht na smakende granen. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum met onderscheidende smaken van amandel en vanille, ontwikkeld in wit eikenhouten vaten. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In 1906 wist Alexander Walker, de kleinzoon van John Walker een whisky te blenden met de kwaliteiten om uit te groeien tot één van de beste whisky’s ter wereld. In 1862 begon Don Facundo BACARDÍ een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij BACARDÍ, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Johnnie Walker Red Label (70cl) en een fles Bacardi Carta Blanca (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Johnnie Walker Red Label & Bacardi Carta Blanca
Uw waardering