Famous Grouse Scotch whisky & Remy Martin Cognac VSOP

Famous Grouse Scotch whisky & Remy Martin Cognac VSOP

Johnnie Walker Red Label & Black Label

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. De heerlijke populaire whisky's Red Label en Black Label. Een kruidige combinatie van rokerig en zacht na smakende granen. Heerlijk bij verschillende tapas op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 49,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
267

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Johnnie Walker Red Label & Black Label in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. De heerlijke populaire whisky's Red Label en Black Label. Red Label is een kruidige combinatie van rokerig en zacht na smakende granen. Black Label is gekenmerkt door mout en een beetje turf. Heerlijk bij verschillende tapas op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In 1906 wist Alexander Walker, de kleinzoon van John Walker een whisky te blenden met de kwaliteiten om uit te groeien tot één van de beste whisky’s ter wereld. Alexander was er in geslaagd om de Red Label zo te blenden dat de rijk en rokerige whisky perfect geschikt is om zowel ‘on the rocks’ als in de mix te drinken.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Johnnie Walker Black Label (70cl) en een fles Johnnie Walker Red Label (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Johnnie Walker Red Label & Black Label
Uw waardering