Legend of Kremlin Vodka 0,70LTR

De Legend of Kremlin Vodka wordt gedestilleerd met lokale korrels en zacht water uit nabijgelegen artesische putten. De zorgvuldige zorgen en aandacht voor detail maken van deze wodka een superieur Russisch product. Sinds 2004 is deze wodka met maar liefst achttien topprijzen beloond in binnenlandse en internationale drankenwedstrijden.

€ 28,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170315

De Legend of Kremlin Vodka wordt gedestilleerd met lokale korrels en zacht water uit nabijgelegen artesische putten. De zorgvuldige zorgen en aandacht voor detail maken van deze wodka een superieur Russisch product. Sinds 2004 is deze wodka met maar liefst achttien topprijzen beloond in binnenlandse en internationale drankenwedstrijden. Het is een wodka van de aller hoogste kwaliteit. De wodka wordt gemaakt in koperen vaten die een vijfdelig destillatieproces ondergaan. Het resultaat is een heerlijke wodka met notities van peperige aroma’s. De afdronk is kruidig en de wodka heeft een droge volle smaak. Het is een mooie fles die verpakt, is in een unieke verpakking.

Kremlin 

In het jaar 1430, diep in het Chudov-klooster in Moskou, waar het Kremlin nu verblijft, ontdekte de monnik Isidorus een lang vergeten manuscript. Zijn ogen kreukelden naar hun hoeken toen hij van verrukking opkeek. Dagen later liep Isidore over de stenen vloer naar de koperen distilleerderij, handen trilden terwijl hij uit het vat goot dat daar lag. Hij hield het glas op en tuurde in de kleurloze vloeistof naar binnen, het warme kaarslicht reflecteerde zijn helderheid. Gedreven door zijn kennis en toewijding voor traditie was Isidore's meedogenloze distillatie en testen eindelijk voltooid. Hij had de originele formule voor wodka ontwikkeld. Door zijn streven naar zuiverheid schiep hij de perfecte geest. Vodka werd de hogere roeping van Isidorus. Hij heeft zijn hart en ziel in het verbeteren ervan gebracht - totdat de smaak met elke slok het genot overstijgt. Weldra ontdekte Russian Royalty de kostbare vloeistof: de wodka van Isidorus werd een koninklijke delicatesse, alleen geprezen door de hoogste van de samenleving, het recept werd geheim gehouden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Kremlin

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Kremlin
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Legend of Kremlin Vodka 0,70LTR
Uw waardering