Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw & Rood

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Blauw & Rood

La Chouffe Stevig Blond + La Chouffe glas

La Chouffe Stevig Blond + La Chouffe glas

La Chouffe & Mc Chouffe

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. La Chouffe is een ongefilterd blond bier met mooi wit schuim. Mc Chouffe is een ongefilterd bruin bier van 8%. Dat stevige alcoholpercentage maakt dit bier een goed begeleider van wild. Heerlijk bij verschillende tapas! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 16,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
411

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

La Chouffe & Mc Chouffe in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. La Chouffe is een ongefilterd blond bier met mooi wit schuim, dat een drievoudige gisting op fles heeft ondergaan. Mc Chouffe is een ongefilterd bruin bier van 8%. Dat stevige alcoholpercentage maakt dit bier een goed begeleider van wild en een entrecote. Heerlijk bij verschillende tapas! Leuk om te geven en om te krijgen!

Wat voor de stichters begon als een hobby, kende al vlug zo'n uitbreiding dat de een zowel als de ander besliste zich voltijds aan de brouwerij te wijden. Momenteel worden vanuit onze Ardense bossen meer dan 20 landen wereldwijd bevoorraad. Op het einde van de zomer 2006 verkozen de stichters van de brouwerij het lot toe te vertrouwen aan de Brouwerij Duvel-Moortgat.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles La Chouffe (75cl) en een fles Mc Chouffe (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:La Chouffe & Mc Chouffe
Uw waardering