LICOR 43 Orochata

LICOR 43 Orochata

LICOR 43 & Licor 43 Orochata

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Licor 43 smaakt naar extracten van aromatische planten, zoals vanille. Licor 43 Orochata heeft een verfijnde en zoete Mediterrane smaak. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 39,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
375

LICOR 43 & Licor 43 Orochata in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 2-vaks kist. Licor 43 smaakt naar extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak. Licor 43 Orochata heeft een verfijnde en zoete Mediterrane smaak met tonen van aardamandel, kaneel en citrus. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

De likeur is een afstammeling van een drank die al duizenden jaren geleden in de buurt van Cartagena werd gemaakt, Liquor Mirabilis. De Romeinse bezetter wilde Liquor Mirabilis aanvankelijk verbieden, maar het bleek een zo diepgewortelde traditie onder de plaatselijke bevolking dat het uiteindelijk naar alle uithoeken van het Romeinse Rijk werd geëxporteerd. Momenteel wordt de likeur naar meer dan 60 landen geëxporteerd, waarmee Licor 43 één van de bekendste Spaanse likeuren is.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 2-vaks kist voorzien van een fles Licor 43 (70cl) en een fles Licor 43 Orochata (70cl).

Schrijf je eigen review
Plaats een review over:LICOR 43 & Licor 43 Orochata
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!