Mil Estrellas Brown 1LTR

Mil Estrellas Brown is een mooie "Dark Rum" die we voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Deze rum wordt gedestilleerd uit natuurlijke melasse van suikerriet. Een combinatie van een volle smaak en rijke aroma's maken deze rum zeer gewild. Deze bruine rum kan zeer goed gebruikt worden bij het maken van diverse cocktails en mixdranken.

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170099

Mil Estrellas Brown is een prachtige "Dark Rum". Deze rum heeft een volle smaak en wordt gedistilleerd uit natuurlijke melasse van suikerriet. De rum draagt rijke aroma's met zich mee en zal het zeer goed doen in diverse cocktails en mixdranken. Mil Estrellas Brown wordt gedistilleerd in de Hooghoudt distilleerderij in Groningen. Het bedrijf werd opgericht in 1988 door Hero Jan Hooghoudt. Hooghoudt produceert ook andere gedistilleerde dranken zoals wodka, beerenburg en jenever. Daarnaast is het ook producent van diverse soorten limonadesiroop.

Mil Estrellas Rum

Mil Estrellas bestaat al sinds het jaar 1888 en maakt verschillende rums met allemaal een karakteristieke smaak die kenmerkend zijn voor rum uit het Caribische gebied. Het unieke en rijke aroma ontstaat door de perfecte balans in geur en smaak. Een belangrijk bestandsdeel in de blend is de speciaal geselecteerde Jamaica rum. Mil Estrellas betekend in het Spaans ‘duizend sterren’ en is een ode aan de adembenemende heldere nachten in het Caribische gebied, waarin duizenden sterren letterlijk de hemel verlichten. Mil Estrellas Rum brengt deze unieke Caribische sfeer bij u thuis.

Maak ook kennis met de overige dranken van Mil Estrellas Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Mil Estrellas
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Mil Estrellas Brown 1LTR
Uw waardering