Aardiggeitje & Jachtbitter

Aardiggeitje & Jachtbitter

Oude Kaap Klassiek rood, Jachtbitter & Deugniet Goudblond

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Oude Kaap Klassiek rood is een heerlijke rode wijn. Jachtbitter heeft een krachtige milde smaak. Deugniet Goudblond is een verfrissende bier. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 35,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
496

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Oude Kaap Klassiek rood, Jachtbitter & Deugniet Goudblond 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Oude Kaap Klassiek rood is een heerlijke rode wijn met een fris en fruitige smaak. Jachtbitter heeft een krachtige en tegelijkertijd milde smaak met een verfijnde kruiden melange. Deugniet Goudblond is een verfrissende bier. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Herman Jansen in Schiedam is producent en distributeur van een gevarieerd assortiment aan gedistilleerde dranken. Een solide familiebedrijf dat al sinds 1777 met toegewijd vakmanschap dranken maakt die het leven veraangenamen. Voor Deugniet begon alles in 1858 toen Martin BELOT, landbouwer in Purnode, bier begon te brouwen in zijn boerderij.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 3-vaks kist voorzien van een schuifdeksel met een fles Oude Kaap Rood (75cl), een fles Jachtbitter (70cl) en een fles Deugniet Goudblond (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Oude Kaap Klassiek rood, Jachtbitter & Deugniet Goudblond