Aardiggeitje & Jachtbitter

Aardiggeitje & Jachtbitter

Oude Kaap Klassiek rood, Sonnema Berenburg & Aardiggeitje

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Aardiggeitje, voor iemand die eens wat extra's verdiend. Sonnema heeft een stevige bite waardoor ’t lekker is in de mix. Oude Kaap rood is een heerlijke wijn. Lekker bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 39,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
495

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Oude Kaap Klassiek rood, Sonnema Berenburg & Aardiggeitje 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 3-vaks kist. Aardiggeitje, voor iemand die eens wat extra's verdiend. Sonnema heeft een stevige bite waardoor ’t lekker is in de mix met frisdrank. Oude Kaap rood is een heerlijke frisse rode wijn. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

De geschiedenis van de bierbrouwerij gaat terug tot 1784. De missie van de brouwerij nu is een verdere focus op en ondersteuning van de hoofdmerken Augustijn, Piraat en Gulden Draak en exclusieve pilseners. In het Sonnema bezoekerscentrum ontdek je in een uur de geschiedenis van Sonnema. Je duikt even terug in de tijd, naar 1860. Direct wordt duidelijk waarom Sonnema zo’n bijzondere drank is. En ja, je mag natuurlijk ook proeven!

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 3-vaks kist voorzien van een schuifdeksel met een fles Oude Kaap Rood (75cl), een fles Sonnema Berenburg (100cl) en een fles Aardiggeitje (75cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Oude Kaap Klassiek rood, Sonnema Berenburg & Aardiggeitje
Uw waardering