Geschenkadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

  • Stijlvol & Uniek Cadeau
  • Snelle bezorging in heel Europa
  • Veilig, Voordelig & Betrouwbaar
  • Uitstekende klantbeoordeling

Wereld vol Verrassingen!

Sinds de oprichting van Geschenkbestellen.nl in 2010 hebben wij een flinke groei doorgemaakt. Deze groei heeft geleid tot een toename van het aantal webshops die momenteel vallen onder het moederbedrijf Ready2Shop.nl. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Geschenkbestellen.nl heeft voor ieder budget een stijlvol, luxe en trendy relatiegeschenk dat overal in Nederland en ver daarbuiten bezorgd kan worden, desgewenst voorzien van vele extra's. Geschenkbestellen.nl is dé webwinkel waar u zakelijke en particuliere geschenken snel en veilig kunt bestellen en eenvoudig door ons kunt laten bezorgen, waar dan ook ter wereld! Wij garanderen een snelle bezorging.

'Een Wereld vol Verrassingen!' is sinds 2015 de slogan van Geschenkbestellen.nl. Wij willen ons hiermee profileren als dé totaalleverancier op het gebied van cadeaus en relatiegeschenken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

 

Waarom Geschenkbestellen.nl

Geschenkbestellen.nl is gespecialiseerd in het verpakken en bezorgen van unieke en stijlvolle relatiegeschenken zoals wijn, champagne, port, whisky en cognac. Relatiegeschenken zijn in deze tijd niet weg te denken. Relaties stellen een relatiegeschenk als blijk van waardering zeer op prijs.

Lees meer...

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 21 
E-mail: info@geschenkbestellen.nl

Magazijn/Postadres: Wolkammerstraat 25A / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Geschenkbestellen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops