Parliament Vodka 0,70LTR

De Parliament Vodka is eigendom van de Centraal-Europese distributiecorporatie, het meervoudige filtratieproces omvat het gebruik van melk. Dit proces werd voor het eerst ontwikkeld in 1998. In 2000 is men begonnen met de import naar Duitsland. De wodka heft een kristalheldere kleur.

€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170322

De Parliament Vodka is eigendom van de Centraal-Europese distributiecorporatie, het meervoudige filtratieproces omvat het gebruik van melk. Dit proces werd voor het eerst ontwikkeld in 1998. In 2000 is men begonnen met de import naar Duitsland. De wodka heft een kristalheldere kleur. De wodka heeft aroma’s van zoet-wit brood en witte pepergeest. De wodka heeft een schone smaak met een neutraal karakter. De smaak is licht zoet met zwart witte peper kruiden. De afwerking is peperig gekruid.

Parliament 

Parliament Vodka is eigendom van de Centraal-Europese distributiecorporatie, het meervoudige filtratieproces omvat het gebruik van melk. Dit proces werd voor het eerst ontwikkeld in 1998. In 2000 is men begonnen met de import naar Duitsland. De wodka heft een kristalheldere kleur. De wodka heeft aroma’s van zoet-wit brood en witte pepergeest. De wodka heeft een schone smaak met een neutraal karakter. De smaak is licht zoet met zwart witte peper kruiden. De afwerking is peperig gekruid.

Maak ook kennis met de overige dranken van Parliament. 

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Parliament
Land Rusland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Parliament Vodka 0,70LTR
Uw waardering