Pott Rum 40 0,70LTR

Pott Rum 40 is een Duitse "Dark Rum". Deze amberkleurige rum draagt heerlijke aroma's met zich mee. Zijn unieke smaak zorgt ervoor dat deze rum zowel puur, als in de mix kan worden gedronken. Deze unieke rum is niet onopvallend gebleven want deze rum is al eens bekroond met een gouden medaille op de ISW.

Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170116

Pott Rum 40 is een heerlijke "Dark Rum". De rum is afkomstig uit Duitsland, heeft een prachtige amberkleur en draagt een heerlijk aroma met zich mee. Deze rum hoort thuis in elke bar. Deze bruine rum is ideaal om te gebruiken in diverse, beroemde mixdranken. Daarnaast kan deze rum ook prima puur worden gedronken. Deze rum heeft een unieke smaak en is mede daardoor al een keer bekroond met een gouden medaille op de ISW. Genoeg redenen om hem een keer te proeven.

Pott Rum

Pott rum bestaat al sinds het jaar 1848 en is een synoniem voor hoge kwaliteit. Alle varianten van Pott rum zijn overzeese rums. De smaak is fijn en kostbaar dat door de zon tropisch is gekleurd. Met een rijk aroma en een uitgesproken smaakbelevenis heeft Pott rum veeleisende genieters.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pott Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Pott
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Pott Rum 40 0,70LTR
Uw waardering