Six Saints Grenada Caribbean Rum 0,70LTR

Six Saints Grenada Caribbean Rum is een smakelijke "Dark Rum". De rum heeft een volle smaak met tonen van kruidnagel, butterscotch, cacao, vanille, lijm en lichte rook. Aroma's van leer en zoete glühwein komen gezamenlijk uw neus binnen bij het openen van de fles. Een heerlijke rum.

Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 31,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170139

Six Saints Grenada Caribbean Rum is een heerlijke "Dark Rum". Deze rum is afkomstig uit Grenada. Niet te verwarren met de Spaanse stad Granada. Grenada is een eiland gelegen in het Caribisch gebied. Deze rum draagt heerlijke aroma's van leer en zoete glühwein met zich mee. Een volle smaak met tonen van lijm, kruidnagel, butterscotch, vanille, cacao en lichte rook maakt deze rum zeer fijn om te drinken. In de middellange afdronk voeren hints van kruidnagel en cacao de boventoon. Een rum die zeker het proberen waard is.

Six Saints Rum

Grenada is een klein eiland in het westen van het Caribisch gebied. Het is slechts 133 vierkante mijl van tropisch paradijs. Omdat het een eilandstaat is ter grootte van een kleine Amerikaanse stad, is het verdeeld in zes parochies. Six Saints is een dochteronderneming van Craft Spirits Limited, een drie jaar oud bedrijf die tot nu toe beperkt produceren, één merk en één product waarvan we weten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Six Saints Rum

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Six Saints
Land Caraïben
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Six Saints Grenada Caribbean Rum 0,70LTR
Uw waardering