Smirnoff Vodka Red + 2 luxe vodka glazen

Dit geschenk is verpakt in een luxe kist. Smirnoff Vodka Red is heerlijk om met frisdranken te mixen. Smirnoff Vodka wordt gemaakt van een uniek proces waarbij de wodka drie maal gedistilleerd wordt. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 26,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
358

Maximum 300 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

Smirnoff Vodka Red + 2 vodka glazen in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe kist. Smirnoff Vodka Red is heerlijk om met alle soorten frisdranken te mixen. Smirnoff Vodka wordt gemaakt van een uniek proces waarbij de wodka drie maal gedistilleerd wordt en maar liefst tien maal gefilterd op basis van houtskool. Heerlijk bij verschillende tapas! Leuk om te geven en om te krijgen!

Waar anders kan de legende van Smirnoff beginnen dan in Rusland. Ternauwernood ontsnapt aan de Russische revolutie, maar met het recept van Smirnoff no. 21 in de hand, startte de erfgenaam van Rusland’s meest beroemde vodka een nieuw leven in Parijs, vastbesloten om van Smirnoff vodka een wereldwijd succes te maken. In New York ontketende Smirnoff een cocktail revolutie en het zou niet lang meer duren voordat Smirnoff vodka overal ter wereld zou worden gerespecteerd om zijn buitengewone zuiverheid en mixability.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten kist voorzien van twee glazen met een fles Smirnoff Vodka Red (70cl).

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Smirnoff Vodka Red + 2 luxe vodka glazen
Uw waardering