Thomas Dakin Small Batch Gin 0,70LTR

Thomas Dakin Small Batch Gin is een gin die gemaakt is van jeneverbes, met tonen van sinaasappel en verse Citrus. Het is een heerlijke gin met een lange afdronk. De gin is volgens de traditionele weg gemaakt volgens het eeuwenoude recept uit 1761.

Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 33,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170217

Thomas Dakin Small Batch Gin is een gin die gemaakt is van jeneverbes, met tonen van sinaasappel en verse Citrus. Het is een heerlijke gin met een lange afdronk. De gin is volgens de traditionele weg gemaakt. Voor de gin zijn de beste botanische producten geselecteerd. De gin heeft een graan-neutrale geest. Thomas Dakin Gin wordt handgemaakt in een nieuwe ambachtelijke distilleerderij in het centrum van Manchester, het is de eerste gin die in Manchester gedistilleerd wordt. 

Thomas Dakin Gin

Sommigen zijn misschien bekend met het verhaal van Thomas Dakin, die een van de vroege pioniers en sleutelfiguren is in de Britse distillatie in de 18e eeuw. Bombay Sapphire en Greenall's Gin in het verleden toen de erfenis van beide merken uit zijn originele distilleerderij kwam. Voor degenen die niet bekend zijn met de naam - Thomas Dakin was slechts 25 jaar oud toen hij begon met het distilleren van zijn gin in Bridge Street, Warrington. De distilleerderij lag halverwege tussen Liverpool en Manchester.

Maak ook kennis met de overige dranken van Thomas Dakin Gin

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 42%
Merk Thomas Dakin
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Thomas Dakin Small Batch Gin 0,70LTR
Uw waardering