Trojka Vodka Black 0,70LTR

De Trojka Black is een overheerlijke wodka met de heerlijke smaak van verse bosvruchten. De wodka heeft een alcoholpercentage van 17%. De Trojka Black Drank is heerlijk te drinken als shot of door het te mengen door ene cocktail. Een heerlijk voorbeeld is de Black-Effect en de Black Apple.

UITVERKOCHT

€ 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170382

De Trojka Vodka Black is een overheerlijke wodka met de heerlijke smaak van verse bosvruchten. De wodka heeft een alcoholpercentage van 17%. De Trojka Black Drank is heerlijk te drinken als shot of door het te mengen door ene cocktail. Een heerlijk voorbeeld is de Black-Effect en de Black Apple.

Troijka 

Trojka Vodka betekent vrij vertaald trio. Dit verklaart de naam, want de basis voor elke Trojka Vodka is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse granen Vodka en het beste water. Gefilterd door een laag van twaalf filters. Van oorsprong is Trojka een Zwitsers product en is al jaren de nummer één mixed Vodka's.

De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in iedere smaak en range. Trojka staat voor plezier, met hun opvallende Trojka flessen straalt iedere backbar. Of het nu in een club, café of gewoon thuis op de bank is. Het is altijd tijd voor een Trojka moment! Drink het als shot, maak een mixed drink of een overheerlijke cocktail. Geschikt voor elke gelegenheid en locatie.

Maak ook kennis met de overige dranken van Troijka Vodka. 

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 17%
Merk Trojka
Land Zwitserland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Trojka Vodka Black 0,70LTR
Uw waardering