Geschenkadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

  • Stijlvol & Uniek Cadeau
  • Snelle bezorging in heel Europa
  • Veilig, Voordelig & Betrouwbaar
  • Uitstekende klantbeoordeling

Veiligheid, Kwaliteit en Snelheid

Veiligheid
Wij bieden u de mogelijkheid te betalen via iDEAL (internetbankieren), u wordt hiervoor naar een beveiligde pagina geleid. Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, geschenk of kleding, alles kunt u tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk en veilig te laten verlopen. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Kortom: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Kwaliteit
Eén van de succesfactoren van Geschenkbestellen.nl is kwaliteit. Wij streven voor al onze producten naar de hoogste kwaliteitsnormen die er op het gebied van relatiegeschenken worden gesteld. Al onze wijnen, champagnes en cognacs zijn bijvoorbeeld voorzien van hoge kwaliteitsaanduidingen. Doordat wij geschenken aanbieden van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij ons duidelijk onderscheiden van overige internetaanbieders.

Snelheid
Als u bij ons op werkdagen voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden via onze pakketdienst. Wij beseffen dat snelheid vandaag de dag een belangrijke factor is, daarom zorgen wij voor een snelle verwerking en verzending. In 98% van de gevallen is uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice.
Wij staan u graag te woord en geven u vrijblijvend meer informatie over de bezorgstatus.

Waarom Geschenkbestellen.nl

Geschenkbestellen.nl is gespecialiseerd in het verpakken en bezorgen van unieke en stijlvolle relatiegeschenken zoals wijn, champagne, port, whisky en cognac. Relatiegeschenken zijn in deze tijd niet weg te denken. Relaties stellen een relatiegeschenk als blijk van waardering zeer op prijs.

Lees meer...

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 21 
E-mail: info@geschenkbestellen.nl

Magazijn/Postadres: Wolkammerstraat 25A / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Geschenkbestellen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops