Geschenkadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

  • Stijlvol & Uniek Cadeau
  • Snelle bezorging in heel Europa
  • Veilig, Voordelig & Betrouwbaar
  • Uitstekende klantbeoordeling

Zakelijke offerte & facturatie

Uiteraard is het mogelijk om bij interesse in meerdere aantallen een offerte aan te vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde wensen aan ons door te geven. Wellicht bent u op zoek naar een specifiek product of wilt u iets extra's toevoegen aan uw bestelling. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons.

Offerte aanvragen voor meerdere aantallen? Als u ons een e-mail stuurt met daarin het gewenste aantal + vermelding van het artikel en uw wensen, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een passende aanbieding ontvangt.

Daarnaast bieden wij bedrijven de mogelijkheid te betalen via een factuur.

Voor meer informatie over betaling middels factuur willen wij u verwijzen naar onze algemene voorwaarden of neem contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en geven u vrijblijvend meer informatie.

Waarom Geschenkbestellen.nl

Geschenkbestellen.nl is gespecialiseerd in het verpakken en bezorgen van unieke en stijlvolle relatiegeschenken zoals wijn, champagne, port, whisky en cognac. Relatiegeschenken zijn in deze tijd niet weg te denken. Relaties stellen een relatiegeschenk als blijk van waardering zeer op prijs.

Lees meer...

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 21 
E-mail: info@geschenkbestellen.nl

Magazijn/Postadres: Wolkammerstraat 25A / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Geschenkbestellen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops